Fashion - Accessoarer - Smycken - Nelly.com

Som den andra Fashion kommer jag göra samma sak nu. Fast med Accessoarer - smycken! Hoppas ni gillar det! Fortfarande från Nelly.com !
 
                                                                    Armband
Detta armbandet tycker jag är jätte fint! Både färgerna och texten, " Angels Exist - You Are One Of Them ". 149 kr på nelly.com !
 
                                                              Örhänge
Jag tyckte domhär örhängena var jätte fina! Och inte för långa eller för korta! Perfekt! Och jag gillar "peace" märket. 179 kr på nelly.com !
                                                                             RING
Denna ring tycker jag är jätte fin, med kristaller och ja. 199 kr på Nelly.com !
                                                                                 Halsband
Tyckte detta halsband var jätte gulligt, och gillar hur det är designat och allt! 149 kr på nelly.com !
 
 
 
                                                                       Berlock     
        
 
Detta var på smycken! Nästa är Accessoarer - Väskor !
 
Kommentera vad ni tycker om allt!
 
GLÖM INTE: ALLA HAR SINA EGNA ÅSIKTER.
 

HAPPY HALLOWEEN!

Happy Halloweenpå er alla! Någon som ska ut och köra bus eller godis? Själv ska jag bara vara hemma, mysa med familjen.. Är inte så mycket för halloween, hatar mörker så ja, att gå halloween är inte mitt starka ämne just då. haha.. Ska ni fira halloween idag, hur ska ni göra det? Kommentera gärna och berätta!
 
 

Fashion - Kläder - Nelly.com

Som i förra inlägget jag skrev,  jag kommer gå in på en sida. Som idag är nelly.com och skriva/visa bild vad jag vill ha ur VARJE kategori. Som klänningar, byxor osv.. Så hoppas ni gillar det och får tips. Skriv gärna vad just DU tycker!
 
                                                                 FESTKLÄNNING
Först ut är festklänning, jag gillar faktiskt denhär klänningen, perfekt "lång", gillar inte för långa klänningar och väldigt fin färg! Det passade verkligen, + på den! 499 kr på nelly.com!
                                                              KLÄNNING

Är inte så mycket för klänningar i vardagen. Men jag gillade den här, så jag skulle nog kunna ha denna klänning till ett par tights? Super nice! 749 kr på nelly.com !
                                                                         TOPP
Jag tyckte denna var jätte fin! Jag skulle verkligen kunna ha på mig den, i vilket sammanhang som helst! Älskar den! 299 kr på nelly.com !
                                                                             TRÖJA
Jag tycker verkligen den här tröjan ser go och mysig ut och jag älskar verkligen USA motivet. Och har verkligen gjort, tycker det är sjukt snyggt! 299 kr på nelly.com!
                                                                         Jacka/Kappa
Nu till vintern så vill väl alla ha en go och mysig jacka? Och just denna tycker jag ser perfekt och mysig ut! Verkligen värd att köpa! 1095 kr på nelly.com !
                                                                             Blus/Skjorta
Jag tyckte denna var super fin, färgen och allt. Passade verkligen till svarta jeans. Jag gillade faktiskt även halsringningen med knytband och paljettparti på kragen. 299 kr på nelly.com !
                                                                         JEANS
Jag blev kär i domhär, DIREKT! Har sätt dom innan, men herregud! Direkt när jag tryckte in på jeans och jag såg dom så klick! I'M IN LOVE! Omg, vet inte vad jag ska skriva.. PERFEKTA! 259 kr på nelly.com !
                                                                            Byxa/Shorts
Jag älskar mysbyxor, det är så.. Mig, eller vad man ska säga. Jag har inte gått i jeans så länge, började för 1 år sen ungefär att gå i jeans då och då. Annars har jag gått i mysis/tights. Man känner sig.. fri, eller vad man ska säga. Det är så skönt iallafall! 199 kr på nelly.com !
                                                                           KJOLAR
Jag är inte så WOW mot kjolar, visst. Det är fint på andra, men inte på mig.. haha.. Men jag kan ha tighta kjolar. Som denna, och ja. Dom är verkligen snygga! 299 kr på nelly.com !
                                                                           LEGGINGS    
Jag tyckte domhär leggingsen var as coola! Vet inte om jag skulle kunna ha på mig dom, om jag skulle passa i dom. Men dom var skit coola! 199 kr på nelly.com !
                                                                    JUMPSUIT                 
Denna var verkligen fin tycker jag. Vet inte hur den är på, men såhär ser den jätte fin ut! 129 kr på nelly.com !
                                                                              BASPLAGG
Ett bra basplagg, ett vitt linne. Passar till allt. 179 kr på Nelly.com
                                                                           SKOR
Jag gillar verkligen hunters, inte pga märket men dom är sköna och snygga. Verkligen värda! 1149 kr på nelly.com !
 
Detta var FASHION - KLÄDER , senare idag eller imorgon ska jag göra FASHION - ACCESSOARER ...
 
Hoppas ni fått några idèer ifall ni hade idè torka på vad ni skulle köpa.
Kommentera gärna vad ni tycker om sakerna, alla har sina egna åsikter och dehär var mitt! :)

jävla blogg.se

Ja, kom inte in på blogg.se igår. Vet inte varför. Jävla cp asså. Aja, kommer iallafall in idag! Vilket är tur, jag har nyss kommit hem från stan. Träffade Kajsa som jag inte träffat på JÄTTE länge.  Så det var riktigt nice. Köpte två saker, ni får se sen vad det är!
 
Men nu ska jag fortsätta se på TRUST . Gör "utvärdering" på den och en annan senare, sen ikväll får ni säkert ett STORT inlägg med vad jag vill ha från nelly.com och kanske någon annan sida, kommer börja köra sånt. Lite för att tipsa er!
 
Bjuder verkligen, haha... dör..

Inte orkat blogga..

sorry men har verkligen inte. Hänt personliga saker som jag inte orkar ta upp det här, men i vilket fall.. Var på hockey förut, Färjestad - Jokerit , och färjestad vann med 4-1 ! Så bäst! Annars har jag legat i min säng och gråtit och lyssnat på, Kent - Utan dina andetag .. Älskar verkligen låten och passar så bra in idag.. MEn ja, ska se på beck nu!
 
 

God morgon!

Såg ju som sagt på bio igår, Paranormal Activity 4. Den var ganska läskig men ändå rolig. Så skulle kalla det för en skräck-komedi, haha.. Fast vem vet, kanske skrattade av rädsla? Är ju som sagt väldigt känslig för skräck så, haha.. Men jag skrek iallafall inte, vilket är bra! Men jag orkade inte blogga igår när jag kom hem, var sjukt trött!
 
Förresten innan bion så köpte vi ett par nya skor till mig. Vinterskor. Bild kommer upp senare när jag orkar dra mig upp och ta kort på dom. Ni kan få se min vinterjacka också som jag köpte för några veckor sen. Relativt ny eftersom jag bara använt den en gång, haha..
 
ska även kolla runt lite på internet, för vill beställa lite. Så kan ni få se, kanske jag ger er tips? I don't know!
 
Random bild från igår när jag hade sjukt tråkigt, haha..

Bio med mammsen!

Jupp, ska på bio sen vid 19.30 någonting tror jag. Vi ska se på Paranormal Activity 4! Kommer typ dö, hatar skräckfilmer men vill så gärna se den. Har sätt alla andra så den ska jag nog med klara av!
 
Iallafall, någon som sätt den? Isåfall.. Är den lika bra som dom andra eller dåligare?
 
Kommentera! :D
 
 
IT'S CLOSER THAN YOU THINK.;)

glad tjej!

Jaa! Nu har jag orkat få in bilderna i datorn så nu ska ni få se dom, träffa två hockey spelare idag på bergvik. För det var något speciellt så var två där, så har fyra bilder att visa!
 
Jag och Christian Berglund :D
Lite suddig men aa.. Per Åslund och Jag :3
Rickard wallin och Jag  :p
max görtz och jag :)
 

Gimp..

Ja, någon som är bra på gimp som har tid och lust att lära mig fixa en snygg design? Lägg till mig isåfall på facebook: http://www.facebook.com/alexandra.lindstrom.5
 
försökte lägga in den, men det sket sig.. buhu..

Fixa design..

 
Ja, ska försöka lära mig fixa egna design's osv.. Får se hur det går, vill verkligen lära mig, haha.. Men bloggar senare!
 

Anledning till..

..Varför jag inte bloggat är för att jag har inte orkat, mår rent ut sagt SÄMST. Och han inte skriva igår när jag skulle sova eller imorrse när jag vaknade. Men ja, dagen har varit dryg. Orkar inte berätta allt.
 
Just nu laddar jag upp en video på youtube. Som jag KANSKE länkar här, vet inte än. Men det får ni se helt enkelt! MEn nu ska jag nog sova, jag bloggar imorgon bitti om jag inte får brottom!
 

Dagen!

Idag så har jag varit hos min kompis sen drog vi till hockeyn och kollade på färjestad - AIK , som ni vet. Dom förlorade tyvärr på straffar, men väldigt okoncenterad match må jag säga! Iallafall efter matchen så var det två spelare som kom ut som man kunde få autograf av osv, och dom två var rickard wallin och max görtz ! Tog bild med dom två, har dock inte fått över dom på datorn än, men så fort jag får det så lovar jag att lägga över. Förresten så känner jag Wallin's mamma, hihi..
 
 
oj, glömde publicera inlägget, heheh..

Williams lista!

Ser på Williams lista, bloggar sen!
 

Tipsar!

Kör på en till tips-inlägg eftersom jag vet att folk vill det, så?
 
  H&M's bronzing powder.
Jag tycker: Fungerar verkligen super bra och resultatet blir jätte fint. Det är väldigt enkelt att applicera och håller länge!
 
Pris: Cirka 50 kr.
 
Betyg: 4/5 !

TIPSAR

 Neutrogenas visibly clear 2-in-1.
JAG TYCKER: Riktigt smart med både ansiktsrengöring och ansiktsmask i 1, perfekt att ta med när man ska iväg och även hemma. Fungerar jätte bra och fungerar jätte bra på ungdomlig hy!
 
Pris: Cirka 100 kr på
 
Betyg: Ger det VERKLIGEN 5/5 !
 
 

Frukost!

Här sitter jag i min säng och äter frukost, nomnom.. Ska snart fixa mig och åka hem till Josefine. Sen någon gång så ska vi åka till LLA och se på Färjestad - AIK .. Färjestad kommer vinna lätt, haha.. Ska i vilket fall försöka fixa några tidsinställda inlägg så ni har  något att läsa medans jag är borta.
 
Min frukost, juice, ostfrallor med tomat och fil&flingor ! :D

Drar nog och sover..

..Ja, är gör trött.. Orkar knappt titta.. Aja, hoppas ni också sover gott inatt som jag ska göra! God natt mina älskade läsare!
 
 

Dagen!

Dagen har varit helt bäst! Vaknade runt 09.30 kanske och satt lite vid datorn. Sen åt jag frukost och duschade. Bloggade i mellan där som ni kanske vet. Sen drog jag, mamma och pappa till nöjesfabriken och spelade bowling. Ledde först stort men sen kommer pappa som vanligt på slutet och vinner allt, haha.. Men det var riktigt skoj! Efter det så drog vi och handlade lite mat och godis, blev tacos! Mums säger jag bara, älskar tacos! Men anledningen till att jag inte bloggat är att jag då, spelat bowling och sett på film. Förlåt så hemskt mycket. But yes, ska skriva på min novell nu och se på en till film, kanske ploppar upp lite inlägg.
 
Så håll utkik mina vänner.;)

Good morning!

Vaknade för kanske tjugo minuter sen och kunde inte somna om. Jag som skulle sova länge på denna helg, men så blev det inte! Ska försöka göra ganska mycket inlägg idag. Men ska till stan sen och köpa ett gitarr fodral till min gitarr. Äntligen säger jag ju bara, haha.. Sen ska jag försöka att få mina föräldrar att gå med på att bowla lite. Men nu ska jag fortsättta att lyssna påtTaylor Swift  - We Are Never Ever Getting Back Together och kolla runt på facebook!
 
Bye.
 

So fucking tired..

Verkligen.. Ska nog sova för är hur trött som helst! Idag har jag varit på stan med Josefine typ hela dagen, efter skolan. Vi gick runt i olika affärer och kollade runt och flamsade. Som vanligt, alltså! haha.. Så därför har det varit lite dålig uppdatering.. Men ska försöka fixa det så gott jag kan! På söndag ska jag på hockey, wiho! Då vinner ju färjestad, lätt! haha..
 
Men ska nog dra mig till sängs nu, vi hörs imorgon!
 
Godnatt!
 
<3

God natt mina kära.<3

 
Drar mig nog till säng, är jätte trött efter att ha pluggat som en gris verkligen! Usch, hatar skolan.. Men jag hoppas det kommer gå bra! Och jag tror jag kan allt man ska behöva kunna så det är toppen tycker jag! Så nu förtjänar jag verklign att krypa ner i min goa säng och bara drömma mig bort..<3
 
såhär ser jag ut klockan 21.57 på kvällen.. hehe..

Diamonds.

Kollar runt lite på internet medans jag lyssnar på Rihanna - Diamonds. Den är faktiskt grymt bra! Ska väl plugga lite NO för har prov imorgon, det suger verkligen.. Behöver nya skor så har kollat på det, känner ett väldigt sug på supras.. Men det är väl inte bra vinterskor? Och vet någon vart man kan köpa dom säkert? Vill verkligen ha ett par, så skriv i en kommentar om ni vet!
 
Dom var grymt snygga..:O
 

God morgon!

Ligger här i sängen och gick upp för kanske tjugo minuter sen. Ska väl äta min frukost sen göra mig iordning, min buss går ju 07.14 så det kanske är bäst att skynda sig lite, hahha.. Hoppas ni har sovit gott!
 
Skriver ett inlägg sen när jag kommer hem.:)
 
 
 

God natt.♥

Drar mig till säng nu, skriver imorgon! Ska försöka ett inlägg när jag vaknar, annars blir det efter skolan! :)
 
 
aww, gud va söta! :')

Victoria's secret outlet!

Det finns ju en Victoria's Secret outlet här, och jag bara älskar det! Så sjukt fina saker och ja finns inte ord. Iallafall så var jag där idag, dom får in mer saker imorgon. Men än sålänge så har dom fått in detta, funderar på att dra dit och köpa något. Sånt jävla sug alltså!
 
Förlåt för dåliga bilder, men mobilkameran suger, i know..
 
Men sjukt alltså!

Ny blogg!

Ny blogg, yep!  Ville ha en omstart på bloggen och pallade inte med min gamla. Kanske går tillbaka dit senare. Vem vet. Iallafall så ska jag börja blogga här och det ska bli kul! Hoppas ni är här för att stanna och gillar min blogg. Ni får gärna kommentera vad ni tycker och sånt.:)
 
Och uhm.. Detta är jag! :D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.