Nudlar!

Står och gör nudlar, vaknade 09.00 imorse och sen dess har jag sätt på PLL, verkligen helt besatt!

Vet inte vad jag ska göra idag, kanske bara blir en chilldag. Skönt.

Men hör av mig senare!


God natt!

Är as trött, lagt mig jätte sent om nätterna så får bli en tidig nu!

God natt!

~Crazy pic~


Dagen!

Idag har jag inte gjort så mycket, sett på PLL och varit i stan för behövde byxor, blev faktiskt jeans, tro det eller ej, haha! Just nu ser jag på Mia på gröt. Men bloggar senare!!


Vad ska man säga? Alla har väl varit små..


Sorry..

Hello bitches ;) ne skoja.. Inte hunnit/orkat bloggat så mycket,  som ni vet har vi passat Johanna så har haft fullt upp. Sen igår blev det en spontan trip till Örebro för ville in på Justin kollektionen som finns på cubus. Suger att den inte finns här i Karlstad, men men.. Fick iallafall med mig hem 5 Justin armband!
 
 

Wie sportlov!

Sportlov, fyfan vad gött! Sitter i soffan och tittar på tvn och leker med Johanna samtidigt som jag äter frukost, och förlåt För jag inte blogga igår, eller det gjorde jag, men appen ville inte publicera dom. Suck. Aja, var iallafall i badhuset med Josefine. Det var grymt kul! Men ska fortsätta äta, bloggar senare! En bild från i lördags, en från igår och fyra från idag!


Hockey!

Sitter inne i LLA och väntar på Josefine och hennes lillebror för vi ska se på Färjestad - Modo, så de blir gött! Färjestad kommer vinna, helt klart. Värsta läskigt för några Modo fans stirrar på mig.. Aja bloggar senare!


Blir sur..

Ja, mitt inlägg imorse kom inte upp. Ugh. Aja, är iallafall påväg hem, så jvla Chill vecka, bara tjejer! Skönt med en sån vecka tycker jag. Men bloggar senare, puss ;*

https://cdn2.cdnme.se/3949822/6-3/pic_51277770e087c31778fc6f4d.jpg" class="image">


On the bus!

Sitter på bussen och lyssnar på musik, känner mig allmänt grinig idag, så jag hoppas för någras skull att dom håller käften. Ugh.. Aja vi hörs, ingen lust att blogga, får se om jag gör det senare! ~bildbrist~


Tar natten!

Tror jag går och lägger mig, as trött! Idag i skolan skulle vi till badhuset, sen stannade jag och några tjejer kvar i äventyrsbadet och det var kul, hihi.. Sen kom jag hem och åt och la mig och Såg på PLL, grymt gött! Men tänkte lägga in lite bilder som jag tagit idag! God natt!


Hemkunskap + varför jag inte blogga mer igår

Nyss haft hemkunskap, gjort kärleksmums.. Haha.. Jag och Victoria (tolins.blogg.se) SUGER på att göra kärleksmums åh Gud.. Aja, jag blogga inte igår för vi va på bio (små citroner gula) sen när jag kom hem så va jag svin trött så jag la mig direkt, men vi hörs! (Bilden på mig är ifrån igår)


On My Way home!

Sitter och väntar på bussen, fryser som FAN. Skit kallt ju.. Aja, när jag kommer hem Ska jag förmodligen antingen lägga mig i ett bad eller lägga mig i sängen med varm choklad och se på PLL, är helt inne i den serien! Men bloggar när jag kommer hem, puss!

https://cdn1.cdnme.se/3949822/6-3/pic_5123901e9606ee45ab3055b5.jpg" class="image">


Music!

Har musik!


School!

Sitter i skolan och är i data salen, ska äta om 10minuter! Riktigt gött, men är väl fisk eller något.. Aja, vi hörs!


Tired ...

Som fan asså, men sitter iallafall på bussen och lyssnar på ALAYLM (as long as you love me - Justin Bieber) och nu är det BARA 62 dagar till hans konsert här, haha aja puss!


Dagens outfit + Facelook!


God morgon!

Sitter på bussen och är påväg till skolan, usch.. Aja, inte trött iallafall och bara tjejer i klassen hela veckan för kollarna är på prao! Hehe jävligt gött! Men bloggar senare!


Fikatime!


Sorry..

Orkade inte blogg igår, förlåt.. Men idag har jag varit hos Emelie och packat eftersom hon ska flytta , så nu sitter vi i bilen och ska skjutsa hem henne, Johanna och deras katt. Så bloggar bär jag kommer hem!

Hehe sötisen sover :3

https://cdn1.cdnme.se/3949822/6-3/pic_5120f7e6ddf2b3359c274a62.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3949822/6-3/pic_5120f7e6ddf2b3359c274a62.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3949822/6-3/pic_5120f8639606ee646ee9f847.jpg" class="image">


Night!

Går nog och lägger mig, gör ändå ingen nytta, haha.. Ligger bara i sängen med datorn och lyssnar på nej - Norlie & kkv och spelar lite på mobilen.

Såg ju på film förut, men fatta inte ett skit, ärligt. Så hörde att PLL (Pretty little liars) skulle vara bra så bytte till den, första avsnittet. Har sätt till halva andra avsnittet, den verkar bra men lite läskig faktiskt, hah.. Men nu ska jag lägga mig och kanske fortsätta se på mobilen eller sova, natti!


Sorority Wars!

Ligger i sängen och tittar på Sorority Wars! Vet inte vad jag tycker om den än för det har bara gått 8 min ungefär, men den är säkert bra! Kan skriva sen vad jag tycker, puss!


Bild!

Har bild, fast är klar med allt så har rast till kvartöver, sen ska jag jobba med något igen. Vi gjorde en sockel (en sån en skulptur står på)så har målat den, men bloggar senare kära läsare! :)


Tankar..

Det snurrar mycket i huvudet just nu, saker jag ångrar, saker jag vill förklara men inte kan. Mitt liv är som en karusell, upp och ner varje dag. Som om jag aldrig ska få vara lycklig eller något.  Känns som om jag kommmer ge upp snart, igen..
 
Ugh, förlåt för depp inlägg, men orkar inte blogga.. Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag iallafall, det har jag haft, iallafall hyffsat. Aja, vi hörs senare eller imorgon, beroende på om jag mår bättre..
 
 

Josefine!

Är hos Josefine och chillar, vi har de skoj!


Skolan..

Är i skolan och har matte, sjukt tråkigt! Gick till skolan även fast jag är halvt sjuk fortfarande, men får stå ut. Inte bra att vara hemma och missa skola. Fast ändå skönt att slippa, haha.. Jaja, ska inte babbla mer, hörs sen!


Ugh..

Mår så inte alls bra, men försöker trycka i mig en semla, det är ju ändå fettisdagen, eller vad det nu heter haha.. Sen tror jag att jag lägger mig och sover igen, mår inte alls bra..

Och idag fyller älskade mamma år! :D

Men vi hörs!


Sick..

Ligger i sängen, vilket jag gjort hela tiden och sovit. Hatar att vara sjuk, ugh.. Hoppas jag kan dra mig upp till skolan imorgon, för just nu kan jag inte ens gå upp ur sängen, så dåligt mår jag.

Men det blir säkert bra under dagen!


Food

Sitter vid datorn och äter hemma gjord kyckling hamburgare, jätte gott!

Orkade inte blogga idag eller tidigare för mår absolut inte bra.

Eftersom det var studiedag idag så blev det att vila, hoppas jag orkar dra mig till skolan imorgon. Men bloggar senare!


Somnar..

Nästan iallafall, grymt trött! Denna konfahelg tar kol på mig, tur att det är studiedag på måndag så jag kan sova ut, haha..
 
Idag iallafall var jag på konfa från 10.00 till 16.00, direkt efter det åkte vi upp till Emelie och firade henne, för hon fyllde år igår. Tog lite bilder på hennes dotter (som jag är faster till då, hehe) som kanske kommer upp imorgon. Det var iallafall kul, det är huvudsaken! Imorgon är jag på konfa från 10.00 till 15.00 så får se om jag hinner blogga på morgonen, bloggar inget under för har inga pengar eller internet tid kvar på min mobil så ja..
 
Men säger nog god natt här för mina ögon faller ihop typ hela tiden, ansträngande att titta. Men syns imorgon!
 
Natti! <3
 

Tolins

Tycker ni ska gå in och börja följa DENNA fantastiska tjej! Verkligen en urgullig tjej och helt fantstisk! Väldigt stark tjej och står på sig! Men mer få ni veta på hennes blogg, så in på den! :D

fashionyouknoww

Följ DENNA fina bloggen som drivs av en underbar tjej!

Melodifestivalen + trött..

Bloggar senare när jag har dator.


natti

Sp. Jävla trött, ursäkta.. Men ses imorgon istället!


Konfahelg!

Är påväg till stan för att få i mig något, drog hem, lämnade väskan och drog ut igen till bussen. Kommer hem sent så får bli så.. Men bloggar senare kanske där borta annars när jag kommer hem, puss!


Tråkigt..

Sitter själv i källaren och väntar på att min kompis ska sluta lektionen, hade vikarie så fick sluta 09.25 egentligen slutar vi 09,50 !

Och en sak till, jag stör mig så jävla mycket på en så det inte finns, usch!


God morgon!

God morgon underbar läsare! Sitter och äter frukost, idag är det fredag !! Hur gött är inte det liksom? Även om jag behöver upp tidigt i helgen så är det iallafall senare än 06.00 och det är skönt. Men bloggar väl antagligen senare, så vi hörs då! Bye!


Seg!

Drar mig till sängen nu, trött, huvudvärk och har konfa helg nu i Helgen, usch! Tur att det är studiedag på måndag så jag får vila ut, men tar natten nu, puss!💜


Inspiration?

Märkt att jag skriver sjukt lite, vilket kanske är onintressant? Vet inte, men har verkligen inga idèer! Så jag undrar, vad vill ni läsa?
 
Öppen för alla förslag!
 

Sveriges roligaste klipp!

Sitter i soffa och ser på två, har ingen ork alls, fryser och kan inte äta eller dricka. Det suger, verkligen! :/

Men bloggar senare!


School

Så tråkigt och onödigt helt rent ut sagt. Men har elevensval/musik sen så överlever, haha..


God natt!

Går och lägger mig, jätte trött.. Natti mina kära läsare!❤


Hemma!

Så jävla gött alltså! Vi fick sluta efter provet, så slutade 14.20! Just nu sitter jag i soffan och äter samtidigt som jag ser på något, jätte hungrig för det var äcklig lunch i skolan .. Puss !


Matteprov ..


So

Hann inte blogga igår kväll, förlåt men iallafall.. Just nu har jag SO. Vi ser på film .. Sen har vi matte prov, suck.. Men vi hörs senare! :D


Musik

Har musik, vi sitter mest och lyssnar på zara Larsson och Lovisa spelar någon låt.. Men slutar om 20 minuter, gött!


I skolan..

Och det suger, men kort dag idag! Som tur är, men sitter och väntar på att tjejerna i min klass ska äta klart. Drog tidigare där ifrån för pappa kom med min laddare son jag glömde hemma. Så nu dör jag inte iallafall! Men bloggar senare!


God morgon!

Sitter och äter frukost och ska snart fixa det sista och dra till skolan! Orkar inte, men måste tyvärr.. Aja vi ses senare!


Tired..

Ligger i sängen och är sjukt trött efter denna dag. Ska nog sova nu så jag kommer upp inorgon, kort dag så det klarar jag!

God natt mina fina! ❤


Dagen i skogen...

Soppan var skit äcklig och dom i min grupp kunde inte göra bröd , haha.. Och tjejer, tar man kort med min mobil så..;)


Vilken dag..

Var ute i skogen med solbusseb idag, vi skulle gå efter en gps och hitta till rätt ställe, as jobbigt för det var mycket snö! Men nu ligger jag i sängen och ser på TVD och äter nudlar. Men tog lite bilder under dagen så ni får dom lite senare!


God natt <3

Ligger i sängen och ska sova, ska bli gött! Grymt trött även om jag inte gjort så mycket hehe men bloggar imorgon! Natti <3


I bilen..

Sitter i bilden och äter hot dog hehe.. Vi är påväg till stuvbutiken för att kolla på en fondvägg till mitt rum! Bloggar senare när jag kommer hem!


God natt sötisar ❤


Mitt nya skal!


Melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen och är vid Twitter på mobilen. Idag har jag varit hos min brors tjej och hennes barn! De va grymt mysigt. Men vet inte vad jag ska skriva så hör av mig senare!


Melodifestivalen


God natt <3

Inte hunnit blogga idag, och ska sova nu för är as trött men bloggar imorgon! Btw köpte ett skal som ni oxå får se imorgon :) slutet av kvällen blev att tjocka sig framför en film ned cola och pringles ! Natti <3