Tidigt?

Yes, men ärligt. Är AS trött så tror jag lägger mig och sover eller något. Så jag inte bara somnar plötsligt haha.. Men jag bloggar imorgon! Lite fashion kommer nog upp då!

GOD NATT! <3

-bild från i lördags-


Från ett till ett annat..

Flyttade mig från mitt rum ut till vardagsrummet där mamma sitter och ser på " Sveriges roligaste klipp " och jag måste säga, grymt roligt! Skratta Så jag nästan dör, hahaha..

Vi hörs babes ;)

https://cdn2.cdnme.se/3949822/6-3/pic_51549d599606ee468557cf51.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3949822/6-3/pic_51549d5a9606ee4628065314.jpg" class="image">


Tired..

Har riktigt ont i huvudet och är trött. Så lägger mig nog och ser på några avsnitt av Pretty little liars, verkligen en grym serie som jag rekommenderar. Men jag bloggar senare mina fina!

-bilden på mig är från min instagram, följ mig så följer jag tillbaka: alexandra_lindstrom-


Solar!

Har rast så sitter ute och solar 👍


Matte!

Pluggar matte, gjort det och engelska hela dagen. Två prov imorgon, aja bloggar sen!


VÅFFELDAGEN!

Som alla vet är det.. Våffeldagen! Är inte så förtjust i våfflor men någon gång går väl!


Mormor!

Är i Stockholm hos mormor, pappa skulle hit på något möte så jag och mamma följde med för att först åka och hälsa på morfar snabbt sen åka till mormor och hälsa på. Vi åker hem imorgon kväll antar jag.

Imorgon mer vet jag inte vad som händer, ska till cubus och kolla på justin bieber kollektionen part 2, sen till Elgiganten och kolla på kamera. Sen får vi se vad som händer, kanske träffar en kompis, men det återstår att se!

Ni får bild på dagens outfit också i ett inlägg! Kram!


FASHION - OUTFIT!

Tänkte lägga in en fin/mysig outfit! Allt är så fint och passande och jag gillar helt enkelt den här, eller ÄLSKAR! Gillar stickade tröjor, inte så förtjust i jeans men dom här var RIKTIGT snygga!

VAD TYCKER NI? HISS ELLER DISS?


God natt!

Drar och lägger mig, är As Trött verkligen, kan somna ståendes typ.. Aja, bloggar imorgon!


Fashion!

Måste verkligen hissa TURKOSA jeans. Gillar inte jeans så mycket men WOW!

Hissar även jeans shorts med "nitar" på till en enkel tröja, kanske en stickad? Ser såå mysigt ut!

VAD TYCKER NI HISS ELLER DISS!?


Cafeterian!

Sitter i cafeterian med Lovisa, väldigt Chill dag! Slutar 13:15 för vår elevensval är inställd!

Men ja, annars händer det väl inte så mycket antar jag. Ska försöka komma igång med bloggandet igen, lovar.. Som alltid, haha.. Aja bloggar sen!


God natt, bloggar imorgon!


God morgon, snöat IN..!?

God morgon alla, sitter i skolan. Vi börjar 08:20, då vi har musik. Kul kul.. När jag vakna i morse var det faktiskt kallt, sover med öppet fönster men brukar inte bli så kallt. Iallafall så hade det snöat in!? Jag som trodde det skulle bli sol, suck.. Aja, bloggar senare!


Gitarr!

Gitarr nu, chao ;)


Idrott

Sitter i idrottshallen och tittar på när dom har idrott, är egentligen sjuk (därför jag inte orkat blogga) men har möte och skit idag..

Men bloggar senare!


Stockholm

Är påväg till Stockholm med Josefine som jag sagt i tidigare inlägg. Vi ska till mood gallerian för där finns 1D world, hihi.. Men jag bloggar senare!
 
 
Och anledningen till att jag inte blogga mer igår var för att blogg.se appen inte ville publicera inlägget, uh blir arg. Aja hörs! LOVE

Musik naglar?

Gillar du musik och skulle vilja ha "musik naglar" ? Isåfall följ bara stegen på bilden här nere, ska också prova. Kanske senare, då får ni resultat hur mitt blev!
 
Hoppas ni lyckas, för jag tycker dom var RIKTIGT snygga!
 
BILD LÅNAD FRÅN WEHEARTIT.

Fashion - Shorts!

Måste bara säga att jag är helt KÄR i sånahär typ "dip dye shorts" och "nitar" så jävla fint, skulle vilja ha ett par.
 
 
 
VAD TYCKER NI? HISS ELLER DISS?
 
 
 
VAD TYCKER NI? HISS ELLER DISS?
 
 

Jävlar vad gott...

...mmmhhhmmm...
 

foooood!

Sitter vid pappas dator och äter kyckling och ris medans jag kollar igenom kommentarer och svarar på dom. Veckan har varit fett nice, vi har haft prao. Praoade med min bästa vän på ett typ baguettställe, jätte kul. Så inte hunnit bloggat så mycket, eller ORKAT, kanske jag borde säga. Men ska verkligen bli ändring på det som jag lovat.
 
Imorgon (lördag) åker jag och Josefine till stockholm över dagen, men ska försöka blogga ändå. Har ju telefonen och med datorn så det kommer nog funka, annars har jag nog inte så mycket att säga, ska äta upp, packa (ska sova hos Josefine inatt) sen dra till stan, lämna ett papper till en kompis och sen möta upp Josefine.
 
Men jag bloggar senare, lovar!
 
Ha det gött!
 
inte så många bilder på pappas dator men några.. höhö..
 
BILDEN ÄR FRÅN NYÅR.

Varför jag inte bloggat

Det är för att i torsdags blev det ändrade planer, fick reda på att Robin, Anton, Erik och Tone (fast Tone kom inte) skulle till mitticity så drog din och "träffa" dom. Köpte även hans singel. Sen i fredags gjorde jag inget speciellt egentligen, men var så trött så ja, eller jo! vi firade justin, hihi.. igår var jag först i mitticity med Josefine och "träffade" Ulrik och köpte hans gamla skiva även bokade hans nya. Efter det så på kvällen drog vi till melodifestivalen, var as grymt! Det fanns MASSA gratis godis, hihi.. Aja, ska bli bättre på att blogga! Idag är det också sista dagen på lovet, suger. Men skönt att vi har PRAO denna veckan! Så kommer bli skönt. Men vi hörs senare!