Måste börja blogga!

Känner att jag måste börja blogga igen, skjuter upp det hela tiden, haha.. Iallafall så är jag i skolan nu och ska ha matte. Inte alls kul men måste tyvärr. Slutar 15:00 idag och efter det så ska jag bort till ett ställe, ett möte. Så kommer hem sent, Kanske hinner blogga när jag åker dit. Iallafall så förra veckan, 22a april såg jag Justin, helt jävla grymt ! Träffa han med! Jag kan inte fatta det, jag kan berätta allt i ett inlägg med bilder osv sen. Eller ja, någon dag. 

Men vi börjar snart så, vi hörs!


Hallå sunshine!

Sitter i soffan och håller på med mobilen, varit med Josefine mongo idag --> http://www.littlethingsyoudo.blogg.se <---- följ hennes blogg! Iallafall så fota vi lite. Kanske kommer ut bilder senare om jag orkar starts datorn, haha..

Hörs!


Ny kamera!

 
Fick en kamera igår, eller köpte en för mina presentpengar. En jag ska kunna ha på Justin Bieber konserten och 1D konserten (fick biljetter i tisdags!!!!) så blev en digital kamera som ser ut som en system och är ungefär lika bra. Så är sjukt nöjd!
 
Åkte till Josefine efter skolan för att prova den så det blev lite.. crazy haha.. Besök hennes blogg: --> MONGO <----.
Inget mer att skriva typ, men ska försöka komma igång med bloggen (som jag sagt tusentals gånger, men ärligt nu, ett försök, haha..)
 
Men här får ni en bild från idag och  på min kamera och 1D biljettem!
 
 
 

15 ÅR!

Idag fyller jag 15 år! Så jävla gött! Älskar att få presenter, hehe.. Iallafall, haft gäster och sånt Idag så inte hunnit blogga, ni får se bilder på allt snart eller imorgon!

Ser på kändishoppet så bloggar sen igen för det började nu igen! LOVE

Oseriös bild..


Johanna gästbloggar!

Halloj! Lilla alexandra fyller 15 idag, stor flicka nu hon :D mmm så så så vet ni vad? Nej inte jag heller... Kanske ska berätta vem jag är också, kan vara bra att veta, jag heter Johannis pannis och är väldigt cool. Waaaay out of this planet! Jaja det här gick ju inge bra så aja, tjenis penis :*


Tagga svenska uppsatts nu!


Good night!

Går och lägger mig, skulle vara vaken till tolv för att se fighten vem som grattar mig först, men orkar inte så lägger mig nog.

Imorgon - min födelsedag!!! Sen ska jag försöka få in Något/några inlägg fashion!

Men bloggar imorgon, natti!


TOURN!

Jag måste bara tipsa om en GRYMT bra sida, den heter http://www.tourn.se! Den är bra för dom hjälper dig och företag att hitta varann så du kan bli sponsrad med saker och sånt! Tycker det är grymt bra så ta er tid, tar inte alls många sekunder att registrera sig! HELT kostnadsfritt!
 
Så in på TOURN TOURN TOURN TOURN och registrera er för att få tävlingar osv till din blogg!

Älskar dig bästa vän!

Måste nog ha den bästa vännen ever, älskar henne sjukt mycket! Kan inte vänta tills vi träffas den 22a april!

LOVE!

BESÖK HENNES BLOGG: http://www.nattstad.se/UniCoorn
BESÖK HENNES BLOGG: http://www.nattstad.se/UniCoorn
BESÖK HENNES BLOGG: http://www.nattstad.se/UniCoorn
BESÖK HENNES BLOGG: http://www.nattstad.se/UniCoorn


4 timmar!

4 timmar kvar tills jag fyller år, så jävla gött!

Idag var det skola, gick as fort. Hade prov och lite sånt i svenska som jag missat då jag var sjuk, det gick jätte bra!
Har ett svenska prov imorgon också, eller en uppsatta om kärlekstema som vi jobbat med i typ 2 timmar, men gött med vindruvor, tuggummi och cola!

Men iallafall, efter skolan drog jag hem, sen ringde Julia och bad mig att följa med till kvantum för hon skulle köpa jordgubbar. Men nu är jag iallafall hemma igen, har precis ätit lite och ja..

Men nu ska jag sluta babbla, love!


Good night!

Måste bara säga att jag bara ÄLSKAR min nya pyjamas, så grymt go! Eller glömt att visa, men köpte den när jag var i Stockholm senast.(det står JB) i hjärtarna på shortsen)

Förut så "möblera" jag och mamma mina posters, vi är inte klara än på länge så är lite huller om buller nu, men än sålänge så ser det ut såhär, haha.. Har dock inte alla uppe.

Imorgon är det skola igen, orkar verkligen inte.. Men måste sova så jag orkar upp! Good night, LOVE!


Nyduschad!

Duschade nyss, as gött! Så kryper ner i soffan med bieber pyjamasen och kollar på tv, vet inte riktig vad det är. Men vi får se! Ha det gött!


PANIK, HJÄLP!

Har panik, om 15 dagar ska jag se JUSTIN BIEBER, men problemet är att jag har ingen idè om vad man kan ha på sig, så ni får gärna kommentera vad ni skulle haft på er på en konsert. Tack på förhand!
 
LOVE!

God morgon!

Good morning sunshine! Ligger i sängen och lyssnar på lite musik, ska snart plocka lite i rummet och dammsuga sen städa skorpans bur. Behövs verkligen båda sakerna. Lyssnar även på musik, Passenger - Holes. Den är faktiskt grym! 
 
As glad för fyller år om 2 dagar! 15, woho!
 
 
 

Fashion - Outfit!

Väldigt "slapp" men fin outfit man kan ha txm en vardag, i skolan eller på stan. Tycker verkligen detta är riktigt snyggt!
 
VAD TYCKER NI? HISS ELLER DISS?
 
 
VAD TYCKER NI? HISS ELLER DISS?

Hockey!

Ser på hockey, färjestad - luleå. Hoppas färjestad vinner! Men förlängning och ärligt så suger dom på det. Men vi hoppas på tur nu!
 
Luleå utvisad, tjoho!
 
Aja bloggar senare!
 
Suddig bild från nyår, hehe..-pappas dator så har inga bra bilder-

Tonårsbossen!

Ser på tonårsbossen! Skämmas av att se hur hon är, herregud. Otacksam.


Food!

Fet jag är som hittills lagt upp bild på mat, aja haha.. Jävlar vad mycket..:s


God morgon!

Sitter i soffan och ska se på någon film, gjort iordning lite frukost. Varma mackor och juice! Vet inte varför jag gjort varma mackor med ost, för hatar ost.. Aja, måste ju lära mig, hahaha. Men jag bloggar senare!


DAMMSUGAR DEMOSTRERING

..väldigt tråkigt men intressant faktiskt.