GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR! :D
 

bloggpaus..

Tar nog en liten bloggpaus här ifrån, men det kan komma inlägg då och då men så ni vet ifall jag inte uppdaterar så  ofta.
 

2393984106

2393984106

Julkalender/adventskalender 3!

Nu börjar det närma sig jul, inte långt kvar! Men nu kör vi på en till länk, för jag har en väldigt bra blogg att dela med mig av!
 
 
Denna blogg drivs av två styckna, ett väldigt vackert par som nu idag varit tillsammans i tre månader! Den drivs av Izabella&Robin ! Det är en väldigt bra och intressan blogg för alla, dom skriver allt från sex till deras vardag och allt dom skriver är lärorikt, så jag tycker verkligen ni ska kolla in! Tryck på deras namn så kommer ni till bloggen.

Sjuk + julkalender!

Ligger hemma och är sjuk. Som igår, därför orkade jag inte blogga. Vilket jag inte gör nu heller, så kanske orkar senare. Vi får se, nu blir det iallafall julkalendern!
 

Dagens tips - längre fransar

Min kompis har använt det sedan december förra året och ja, det fungerar! För henne tog det dock lite längre tid än utlovat. Hon penslade varje kväll i 7 veckor och sen var dom bara där en morgon kändes det som.

Sedan dess har hon penslat på 3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet. Hon kommer aldrig någonsin sluta med serumet heller! Eftersom hon tycker det är så bra.

En liten, 3.2 ml kostar ca 895:-
En stor, 6 ml kostar ca 1595:-
 
 
 
 
 

Bloggar mer imorgon, godnatt!


stukat fingret.

Hello bloggen! Jag vet att jag inte bloggade igår, men på idrotten igår så körde vi vollyboll så fick jag bollen på fingret så det blev helt lila och jag kunde inte röra det och grät för jag hade så ont. Så vi fick åka till vårdcentralen och sen till rönken på sjukhuset. Så kom hem rätt sent, då la jag mig i sängen och bara kollade på julkalendern och åt sen sov.
 
Idag så var jag i skolan, sen skulle jag egentligen på träning, men min brorsdotter fyller år idag så vi åkte till dom och firade Johanna som hon heter, grymt!
 
Men nu ska jag äta en lussebulle som jag, Ellen och Emma gjorde på hemkunskapen förut sen ska jag nog sova, är jätte trött..
 
dålig webb så ni kanske inte ser vilket finger som jag har skadat, men ja..
 

Godmorgon!

God morgon alla! Sitter i soffan med pappas dator och ska nog ta en riskaka innan jag går ut. Min buss går 0714 så kanske borde göra mig iordning, haha.. Men kommer typ frysa ihjäl för vi har idrott på morgonen så istället för att byta om på skolan så byter jag om hemma, eller ja. Tar på mig idrottskläderna hemma och jag har trekvarts byxor eller vad det heter och dom är as tunna och orkar inte ta på mig ett par mysis över så ja.. Men jag överlever nog!
 
Men nu måste jag dra, verkligen!
 

Pengarna på bordet!

 
Hej! Just nu så sitter jag och mamma och spelar pengarna på bordet och ser på det på tvn. Haha, vi äger. Klarat alla 7 frågor som varit, jävligt stolt! Men ska fortsätta samtidigt som jag skriver på min novell, skulle bara uppdatera.
 
Juste! Var hos Emma förut, så fixade hon två olika sminkningar, som ni ska få se.
 
FÖRSTA ÖGAT:
ANDRA

Julkalender/adventskalender 2.!

2Advent hade jag tänkt tipsa om en blogg. En väldigt bra blogg!
 
Som drivs av min vackra vän Emma ! Hon skriver om allt, hennes vardag, fashion och cheerleading! Älskar verkligen bloggen så värt att kolla in!
 
 

Godmorgon!

Ligger här i min säng och lyssnar på musik. Har sånt behov av att fixa med bloggar, så ska göra lite headers och sånt för skojs skull! haha.. Liv. Nej men, senare idag vet jag inte vad som händer. Vi får väl se vad dagen bjuder på!
 
bilden är tagen igår..

God natt!

Nu går jag och lägger mig, är så jävla trött! förlåt för mitt språk, men seriöst..
 
Så god natt!
 

Ny design!

Yep? Vinter nu! Ska försöka fixa bakgrunden också så den blir helt bra och julig/vintrig. Men nu ska jag ta en liten paus, se på en film kanske!
 
Idag iallafall har jag varit med Josefine, sen drog vi in till stan och fikade lite och kollade runt. Sen efter det drog vi hem till mig och var barnvakt åt min ena brorsdotter, Johanna. Medans mina föräldrar gjorde mat. Sen åt vi  och ja.. Efter det så sminkade Josefine mig och fixade håret, två olika hårfixande med samma smink, första..
 
andra..
Här är sminket närmare..
Vet att den är lite mörkare på ena än andra men sak samma!
 
Sen i torsdags tror jag var jag hos Emma och då fixade hon mina naglar såhär.. första handen..
andra handen..
inte så bra bilder men hoppas det blev bra ändå! :)

ang.julkalender

 
Kom på att jag inte har tid att sitta hålla på med julkalender. Så därför blir det "adventskalender" ALLTSÅ kommer det upp något speciellt tips, tävling eller en länk. Så checka in speciellt söndagar för något nytt.;)
Här är TÄVLINGEN för lucka.1 !

Lucia?

Ja, det är så att Lerum söker en lucia. Så hade ni läsare varit super gulliga och kunna rösta på nummer 7: http://www.businessweb.se/lucia/luciaform.asp .. Det skulle betyda jätte mycket!
 
Hon är verkligen jätte fin och passar som lucia, tycker jag! :)
 
 

Lucka nr.1

               
 
 
Tänkte tävla ut Handgjorda smycken. Som är lucka 1 på julkalendern.  Tyvärr så kommer det inte alltid vara tävlingar under luckorna. Men på dom flesta. Så ja, men som sagt! Nu ska jag tävla ut handgjorda smycken.
 
R E G L E R
 

 tävlingen arrangeras i samarbete med www.bloggtävlingar.com och produkten kommer från www.jewellerybyhelena.se

Regler:

- Du  ska länka till www.jewellerybyhelena.se och motivera i din blogg/facebook (om du inte har blogg) varför just du vill vinna smycket.

- Du  ska länka till tävlingsbidraget på din egen blogg i kommentarerna i min blogg i inlägget där tävlingen  är så att allt kan kontrolleras.

- Jag avgör vem som blir vinnare och får ett handgjort smycke från www.jewellerybyhelena.